Deze gearchiveerde website ‘George Minne’ wordt tijdelijk niet meer geactualiseerd. Bepaalde functionaliteiten (vb. gericht zoeken in de collectie) zijn hierdoor mogelijk niet meer beschikbaar. Nieuwsupdates over George Minne verschijnen voortaan op vlaamsekunstcollectie.be. Vragen over deze website? Neem contact op via info@vlaamsekunstcollectie.be.

Stadsgidsen en Gidsen musea

In onze musea en kunststeden kunt u zich laten begeleiden door zeer deskundige gidsen. Hieronder vindt u hun coördinaten.

Antwerpen

Gidsen KMSKA

Omwille van renovatiewerken is het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen tot eind 2018 gesloten. De collectie van het museum is wel op andere locaties te bezoeken zijn. Gelieve de website van het KMSKA te consulteren voor meer info.

Reserveren gebeurt best drie weken voor het museumbezoek bij de afdeling Educatie:
publiekswerking@kmska.be
T 0032 3 242 04 16

Stadsgidsen

Reserveren gebeurt het best met het aanvraagformulier: visit.antwerpen.be

Brugge

Gidsen Groeningemuseum

Voor tijdelijke tentoonstellingen die plaatsvinden in het Groeningemuseum kunt u een gidsbeurt reserveren op het volgend telefoonnummer:
T 0032 50 44 46 60

Stadsgidsen

Brugge kan op velerlei manieren bezocht worden. Je gaat best een kijkje nemen op de rubriek toerisme van www.brugge.be voor de gidsbeurten die het best op uw maat gesneden zijn.

Gent

Gidsen MSK Gent

De gidsen van het MSK Gent kunnen geboekt worden op volgende coördinaten:
boekjebezoek@gent.be
T 0032 9 267 14 66

Stadsgidsen

Kies voor een rondleiding met een van de erkende gidsenverenigingen. Je vindt hun adressen op www.visitgent.be onder de rubriek 'Waar naartoe? / Begeleide wandelingen.'

Deinze

Gidsen Museum van Deinze en de Leistreek

Voor tijdelijke tentoonstellingen die plaatsvinden in het Museum van Deinze en de Leiestreek kunt u een gidsbeurt reserveren op het volgend telefoonnummer:
T 0032 9 381 96 70

 

Stadsgidsen

Reserveren gebeurt het best via deze site.